Média & Blog

Stříbrný účet: Síla pravidelného investování do zlata a stříbra

30. 6. 2014 - Autor: Aleš Novotný

Investiční stříbro si za uplynulé týdny připsalo rekordní zhodnocení , plných 12%. Investiční zlato za stejnou dobu připsalo poloviční výnos, čili 6 %. To jsou velmi dobré výsledky. Pro investory, kteří nakupují investiční zlato a stříbro pravidelně, je to dobrá zpráva: hodnota portfolia drahých kovů se zvýšila.

Aktuální růst cen zlata a stříbra dnes znamená vyšší nákupní ceny. Poklesnou v budoucnu ceny? To samozřejmě nelze zaručit: cena vždy odpovídá aktuální geopolitické a ekonomické realitě. A křišťálovou kouli k věštění budoucí ceny nemá nikdo. Ti, kteří čekají na cenu stříbra 10 dolarů nebo cenu zlata 800 dolarů, čekají marně již šest let…. Časování trhu, čili vyhledávání cenového dna, je jednou z nejsložitějších burzovních disciplin, jíž zvládá pouze hrstka velmi kvalifikovaných investorů a burzovních obchodníků. Rozumnější je nezkoušet trh časovat, ale použít statistiku. Jak?

Klíčem k výnosné investici je průměrování cen, čili pravidelné a dlouhodobé investování. Jednou nakoupíme levně, po druhé ještě levněji. A po třetí dráž… V průměru ovšem budeme solidně kopírovat cenový vývoj. Nestane se nám, že bychom nakoupili ze nejvyšší ceny.
Jednoduché pravidlo, které úspěšně aplikují investoři do akcií, lze velmi dobře využít i při investování do zlata a stříbra. Stříbrný účet pro pravidelné investování do drahých kovů je nástrojem chytrých investorů, kteří těží z výhod pravidelných investic do zlata a stříbra. Pravidelné úložky na Stříbrný účet zaručí průměrování ceny. Jak získat z investování do zlata a stříbra maximum? Dodržujte tato tři jednoduchá pravidla:

1) Investujte částky, které dávají smysl. Pokud za prostředky, které si vkládáte na Stříbrný účet, chcete nakupovat například stříbrné mince, měli byste každý měsíc vložit tolik, aby se mohla pro vás nakoupit minimálně jedna mince měsíčně. Pokud vkládáte málo, zbytečně vám utíkají nákupy – a zpravidla právě ty dobré… Co měsíc, to minimálně jedna mince. Dvanáct nákupů je dvanáct šancí trefit cenové dno a zprůměrovat pořádně nákupní ceny. Uvidíte, jak budete milovat klesající ceny 🙂

2) Pro ukládání prostředků do zlata a stříbra využijte Stříbrný účet SILVERUM s.r.o. Stříbrný účet je bez poplatků , neplatíte žádné poplatky za vedení účtu, za připsání vkladů atd. Neplatíte žádné vstupní ani výstupní poplatky. Neplatíte žádné provize obchodním zástupcům. Vaše peníze slouží pouze vám, jsou beze zbytku využity na vaše nákupy

3) Investujte na Stříbrný účet pravidelně. Tím si nejen zajistíte průměrování nákupních cen, ale také získáte bonusové zlato a stříbro zcela zdarma ! Tím se vaše nákupní ceny ještě více vylepší.

Investice do zlata a stříbra jsou investicí do trvalých hodnot. Je to ochrana vašich úspor před inflací, před znehodnocením měny, před růstem cen. Pravidelné investování do zlata a stříbra vám nadto zajistí průměrování nákupních cen a také zlato a stříbro zcela zdarma. Nakupujeme vždy na začátku měsíce, pro červenec tedy již zítra.
Nemáte dosud Stříbrný účet ? Založte si jej ještě dnes , ať můžete využívat všech výhod pravidelného investování do drahých kovů co nejdříve. Příležitostí k dobré investici je třeba využít včas. A investovat pravidelně!

——-
Mohlo by Vás zajímat:

Sedm mýtů o investici do drahých kovů

Krize v Iráku poslala ceny zlata a stříbra vzhůru

Spoření do zlata a stříbra: Snadné a efektivní

Investiční stříbro: Budujeme portfolio drahých kovů (1.část)

Zpět na články

Nejnovější články


Poměr cen zlata a stříbra

Poměr cen zlata a stříbra

29. 4. 2024 - Autor: Jan Dvořák
Dnes se po delší době vracíme k vývoji poměru cen zlata a stříbra. Od května ... číst dále

Cenu zlata významně ovlivnili čínští obchodníci

Cenu zlata významně ovlivnili čínští obchodníci

25. 4. 2024 - Autor: Jan Dvořák
Čínští obchodníci významně ovlivnili růst cen zlata na historická maxima. Obchodníci na burze v Šanghaji ... číst dále

Státní dluh České republiky pokračuje v růstu

Státní dluh České republiky pokračuje v růstu

22. 4. 2024 - Autor: Jiří Jánský
Ministerstvo financí ČR ve své čtvrtletní zprávě o řízení státního dluhu minulý týden oznámilo ... číst dále

Inflace ve Spojených státech je pro zlato dobrá

Inflace ve Spojených státech je pro zlato dobrá

18. 4. 2024 - Autor: Jindřich Walter
V březnu došlo ve Spojených státech k mírnému zrychlení inflace. Index spotřebitelských cen (CPI), ... číst dále

ČNB i nadále pokračuje v nákupech zlata

ČNB i nadále pokračuje v nákupech zlata

15. 4. 2024 - Autor: Jan Dvořák
Česká národní banka (ČNB) výrazně zvýšila objem svých zlatých rezerv, v průběhu letošního prvního ... číst dále

Váš dodavatel rodinného stříbra - již od roku 2009.
Drahé kovy?
Silverum!
Garance zpětného výkupu.
Tradice
Více než 10 let na trhu.
Nejlepší ceny
stříbra v ČR.
Garance původu a ryzosti kovů.

Certifikace

Logo NGC - Numismatic Guaranty Corporation
Logo Puncovního úřadu - SILVERUM s.r.o. má s Puncovním úřadem uzavřenou dobrovolnou dohodu o internetových kontrolních nákupech. Kvalita a původ veškerého zboží našeho e-shopu je tedy pod přísnou kontrolou nezávislého orgánu státní správy.

Spolupracujeme

Logo US Mint
Logo Munze Osterreich
Logo Perth Mint
Logo Royal Canadian Mint
Logo Sunshine Mint
Logo The Royal Mint
Logo Česká Mincovna
Logo 24SAFE